top of page

FYSIOTHERAPIE

Child Fysiotherapie

In 1985 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Deventer Academie voor Fysiotherapie. In de loop der jaren heb ik verschillende cursussen en specialisaties gevolgd:

Bindweefselmassage, NDT (neurologie) voor kinderen, psychomotoriek, verschillende cursussen in de Craniosacraal therapie en Manuele Lymfdrainage ad modum Vodder. Vanaf medio 2012 ben ik ook geregistreerd als oedeemtherapeut.

 

Na jaren in Duitsland te hebben gewerkt was ik sinds 2010 te vinden in verschillende praktijken in Venlo en omstreken. Sinds juni 2015 werk ik met veel plezier vanuit mijn eigen praktijk aan huis.

Het is mijn ervaring dat een klacht vaak niet op zichzelf staat, en er bovendien meerdere oorzaken aan ten grondslag kunnen liggen. De uitdaging ligt voor mij erin de juiste benadering te vinden, rekening houdend met de gehele mens.

 

Samen met de patiënt er achter komen waarom een klacht (steeds weer ) terug komt en hier iets aan (proberen te) veranderen geeft mij veel voldoening. Dit vind ik met name terug bij de behandelingen craniosacraal therapie en manuele lymfdrainage , waarbij de gehele mens behandeld wordt, en niet alleen de klacht.

bottom of page